ŠTO?
GDJE?
Kent Club
KADA?
24.09. Petak /
16:30h

Slušamo i čitamo Olivera

4.10 izlaze dvije ploče s Oliverovom glazbom, radi se o LP-u Familija koju je Oliver radio u suradnji Gibonnijem, te LP-u Noć nek’ tiho svira objavljen u suradnji sa Stjepanom Hauserom.
Nastavak je to izdanja započetih prošle godine kada smo objavili LP Vridilo je.

Tako su neki od najpoznatijih Oliverovih albuma konačno dobili svoja LP izdanja.
Na Weekend Media Festivalu prvi put slušat ćemo Familiju i Noć nek’tiho svira s gramofona, od 16.30 sati u klubu Kent

Slušaonicu Oliverovih ploča dodatno će začiniti predstavljanje Oliverove biografije Zlatka Galla. Poznati kritičar pročitati će dijelove knjige i govoriti o važnosti ovih Oliverovih albuma.

Knjiga Trag u beskraju najopsežnija je Oliverova biografija dosad koja uključuje nepoznate fotografije, razne detalje iz Oliverovog privatnog života, kompletnu diskografiju i mnoge sitnice koje ćete moći pročitati u samoj knjizi.

“Ja sam pivač koji uvik prova otpivat pismu najbolje šta može. Nema tu puno filozofije. Ja sam muzičar, poznajen dobro harmonije, znan kako pisma mora logično zvučat, a znan dobro i svoj muzički ukus… Pivačka kreacija je, zapravo, uvik bila samo moja, i to zato što sam svaku pismu ”misija” po sebe i nastoja joj dat svoj timbar. Možda su mi ljudi baš zato virovali dok pivam, bez obzira na to o kojoj je pismi rič…“
– Oliver Dragojević

SUDIONICI

MODERATOR

(USKORO ĆE BITI OBJAVLJEN)