Napomena o snimanju i fotografiranju

Na Weekendu se snima

Na lokaciji Weekend Media Festivala snimat će brojne televizijske ekipe i fotografi. Samim ulaskom na lokaciju gdje se održava Weekend Media Festival suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također, suglasni ste da sav materijal s Weekend Media Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Media Festivala.

Ukoliko imate dodatnih pitanja oko snimanja na Weekendu, svakako Vam stojimo na raspolaganju. 

cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti

weekend_vas_voli

DRAGI WEEKENDAŠI

Nakon 12 uspješnih izdanja, ovogodišnje 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Jer Weekend nije samo festival – Weekend su ljudi, zabava, sunce, predavanja i druženje, a naša odgovornost prema Weekendašima nam ne dopušta da najveći festival napravimo „polovično“ i uz zdravstvene rizike.

Svima koji su već kupili svoje kotizacije, iznos će biti vraćen u cijelosti, a već sljedeće godine u rujnu čeka nas novo okupljanje na 14. Weekend Media Festivalu!