Q&A

Kako bismo vam što je moguće više olakšali i pomogli oko svih pitanja vezanih uz ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, skupili smo nekoliko najčešćih pitanja koja nam postavljate .

Akreditacijski ured Weekend media festivala  će raditi za vas  prema ovom rasporedu:
 
Četvrtak 17h – 01h
Petak 10h – 01h
Subota 10h – 18h

Weekend Media Festival održat će se od 19. do 22. rujna u Staroj tvornici duhana u Rovinju, na adresi Obala Vladimira Nazora 1, Rovinj.

Kotizacija uključuje ulazak na sva predavanja, radionice, panele, koncerte i popratne sadržaje tijekom sva tri dana trajanja festivala. 

Kotizacija NE uključuje konzumaciju hrane i pića, putne aranžmane i hotelske rezervacije. 

Posebna vrsta prijave za novinare, fotografe i blogere koji dolaze s ciljem praćenja Festivala te izrade i slanja priopćenja, ili objavljivanja na svojim kanalima. Zahtjev za akreditacijom potrebno je podnijeti na našoj stranici. Ispunjeni obrazac ne garantira PRESS akreditaciju, a naš tim će vam u roku od 7 dana od prijave, javiti je li vaša PRESS akreditacija odobrena ili ne. 

Ulaz na HR.Weekend bit će omogućen sudionicima Weekend Media Festivala, kao i obrnuto. Svi posjetitelji oba festivala moći će prisustvovati svim predavanjima, radionicama, panelima, koncertima i popratnim sadržajima tijekom sva tri dana trajanja festivala. 

Po izvršenju uplate po predračunu za traženi broj kotizacija, na Vašu email adresu stići će mail s QR kodom, s kojim ćete se akreditirati u našem akreditacijskom uredu na Festivalu. U slučaju da mail s QR kodom nije stigao, molimo provjerite pretince Promocija ili neželjene pošte. 

Povrat iznosa za kotizacije nije moguć, a ukoliko je festival otkazan od strane organizatora, sve uplate bit će vraćene u potpunosti. 

Ako se želite prijaviti kao izlagač, javite nam se na mail info@weekend.hr 

NAPLATA PDV-A stranim državljanima 

PDV je obračunat temeljem čl. 21 Zakona o PDV-u budući da se usluga izvršava na tlu Republike Hrvatske i po Zakonu smo dužni obračunati i iskazati PDV, odnosno VAT