Q&A

Kako bi vam što je moguće više olakšali i pomogli oko svih pitanja vezanih uz ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, skupili smo nekoliko najčešćih pitanja koja nam postavljate .

Festival se održava u skladu s mjerama propisanima od strane institucija javnog zdravstva, te kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju. A uz to, pobrinuli smo se da osiguramo najsigurnije uvjete za sve sudionike – festival će se i dalje održavati u staroj Tvornici duhana s velikim brojem dvorana koje površinom zadovoljavaju sigurnosne kriterije te je lako održavati fizičku distancu. Osim toga, dvorane su dovoljno udaljene jedne od drugih te ima mjesta za sve. Ako se epidemiološko stanje pogorša, festival će biti otkazan, a svima će biti vraćen cjelokupni iznos uplate.

Od svih posjetitelja očekujemo odgovorno ponašanje. Plan je da smo u kontinuiranoj komunikaciji sa stožerom civilne zaštite kako bismo bili spremni na sve. Apeliramo na sve sudionike na pridržavanje svih propisanih mjera zaštite jer na taj način štite sebe, ostale sudionike, ali i cijelu Zemlju.

Kao što smo već napomenuli, računamo da će se Weekend održati. No, ako dođe do promjena, vraćamo cjelokupni iznos uplate. Na taj način želimo minimizirati rizik za sve sudionike.

Sve akreditacije ove su godine ograničene zbog epidemiološke situacije, a kao i uvijek, cilj nam je osigurati adekvatne uvjete za sve sudionike festivala. Na prvom nam je mjestu sigurnost svih prisutnih, a ova odluka rezultat je naših nastojanja da Weekend učinimo što je moguće više sigurnim.

Ne, ove godine idemo po principu tko prvi – njegovo. Prednost će imati oni koji prvi osiguraju svoje kotizacije i smještaj. 

Očekivanja su nam u skladu s vladinim mjerama i smjernicama, te u ovom trenutku očekujemo manji broj ljudi nego prošle godine. Naravno, ovogodišnji Weekend Media Festival planirat ćemo u skladu s razvojem zdravstvene situacije. Bilo kako bilo, na festivalu će biti primijenjene sve sigurnosne mjere, bez obzira na broj ljudi.

cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti