Q&A

Kako bi vam što je moguće više olakšali i pomogli oko svih pitanja vezanih uz ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, skupili smo nekoliko najčešćih pitanja koja nam postavljate .

Ulaz će biti omogućen svim sudionicima koji imaju osiguranu kotizaciju i EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili antigenski test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

 

Organizatori kontinuirano prate epidemiološku situaciju te će se WMF održati u skladu sa svim propisanim mjerama. Također, osiguravanje svih preporučenih smjernica bit će omogućeno i s obzirom na činjenicu da će se festival održati na starom mjestu, u staroj Tvornici duhana, gdje je na raspolaganju veliki broj dvorana i prostor na otvorenom koji svojim površinama zadovoljavaju sigurnosne kriterije te je lako održavati preporučenu fizičku distancu. 

Od svih posjetitelja očekujemo odgovorno ponašanje. U kontinuiranoj smo komunikaciji sa Stožerom civilne zaštite kako bismo bili spremni na sve. Apeliramo na sve sudionike na pridržavanje svih propisanih mjera zaštite jer na taj način štite sebe i ostale sudionike.

U svakom slučaju računamo da će se Weekend 2021. održati. No, ako dođe do promjena, vraćamo cjelokupni iznos uplate. 

Očekivanja su nam u skladu s Vladinim mjerama i smjernicama, te u ovom trenutku očekujemo manji broj ljudi nego prijašnjih godina. Naravno, ovogodišnji Weekend Media Festival planiramo u skladu s razvojem zdravstvene situacije. Bilo kako bilo, na festivalu će biti primijenjene sve sigurnosne mjere, bez obzira na broj ljudi.

cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti