ŠTO?
GDJE?
Wespa spaces
KADA?
24.09. Petak /
12:30h

TikTok u poslovne svrhe

TikTok je najbrže rastuća društvena mreža na svijetu koja u rekordnom roku mijenja način na koji komuniciramo, ukida tabu teme i postavlja nova pravila igre kako u privatnom, tako i u poslovnom svijetu.

Dok većina još uvijek gleda na TikTok kao na aplikaciju koju koriste isključivo djeca koja plešu, sve više kompanija okreće se upravo ovom kanalu u marketinške svrhe. Kroz Case Studyje uspješno vođenih profila, prezentirat će se kako postići odlične rezultate i što svakako izbjeći na TikToku! 

Nakon ovog predavanja nećete više povezivati TikTok s plesovima, garantirano!

Dario Marčac
LIMITLESS
Poduzetnik, TikToker
Hrvatska
Dario Marčac ima 26 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj. Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se istaknuo kao jedan od najpopularnijih domaćih TikTokera. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 600 000 pratitelja koji konzumiraju njegov sadržaj. Vodi i kanale za nekoliko brendova koji su među prvima prepoznali snagu TikTok platforme koja je najbrže rastuća, a čiji je koncept drugačiji od Instagrama i Facebooka. Dario se kao primjer spominje i u prvoj knjizi o TikToku koja je objavljena u Hrvatskoj.

© 2021. Sva prava pridržana Weekend Media Festival.