10 razloga zašto moraš doći na THE Weekend!

Ljeto je možda završilo, ali najvažniji Weekend u godini samo što nije započeo. Weekend Media Festival je događaj koji na jednom mjestu okuplja brojne stručnjake iz medijske industrije i svijeta komunikacija te ti donosi nove trendove, znanja i uspješne prakse. Prije nego ti se stvori gužva na poslu i počnu predavanja na faksu, spakiraj svoj kofer i od 23. do 26. rujna 2021. pobjegni na mali gateway u istarski Rovinj. Donosimo ti 10 razloga zbog kojih ne smiješ propustiti ovogodišnji Weekend!

  1. Atraktivni program ovogodišnjeg WMF-a

Očekuju te fantastična predavanja, brojni paneli koji obuhvaćaju razne teme i priče koje će te sa sigurnošću inspirirati. Brendiranje država, motivirajuće poduzetničke priče, umjetna inteligencija, „kuhanje“ dobrog sadržaja, novih trendovi u industriji, oživljavanje PR-a su samo neke od njih. Ako još nisi istražio naš program? Trk na Weekend stranicu!

2. Selfgrowth i upijanje novog znanja

Na festivalu ćeš saznati sve novosti iz svijeta medija i komunikacija uz otkrivanje novih trendova u industriji. Dolaskom na Weekend ulažeš u samoga sebe, prikupljaš nova znanja i iskustva s kojima ćeš sigurno napraviti napravi level up u svojoj karijeri!

3. Imaš priliku otkriti tajne najboljih domaćih i stranih stručnjaka

U staroj Tvornici duhana okupit će se komunikacijski stručnjaci s domaće i svjetske scene, vrhunski novinari, influenceri, uspješni poduzetnici, sportaši i brojni drugi koji će svojim pričama i osobnim iskustvima definitivno obogatiti tvoj Weekend. Svakako bismo istaknuli dolazak njemačkog psihologa Manfreda Spitzera čije predavanje pod nazivom „Epidemija pametnih telefona: Prijetnja zdravlju, obrazovanju i društvu“ ne smiješ propustiti!

4. Minglaj i upoznaj super ekipu!

Putovanje s društvom je uvijek in, a ako ipak dolaziš sam, ne brini – ekipu ćeš pronaći na Weekendu. Upoznavanje novih ljudi i širenje poznanstva glavne su prednosti ovog događaja. Nikad ne znaš, možda baš upoznaš novog najboljega frenda/icu.

5. Top „instagramske“ lokacije koje će začiniti tvoj feed!

Rovinj je prekrasan gradić koji očarava svojom ljepotom i šarenim ulicama. Uživat ćeš u šetnji starim gradom, a usputno ćeš otkriti i brojna fotogenična mjesta za okidanje kul fotki. Ne zaboravi posjetiti crkvu i toranj Sv. Eufemije – garantiramo ti pogled koji oduzima dah!

6. Slani i slatki gušti

Ako si pravi gurman i voliš isprobavati različite specijalitete, toga ti u Rovinju neće nedostajati. Fuži s tartufima, sočni odrezak boškarina, žgvacet od boškarina s palentom i teranino sladoled samo su neka jela koja će razveseliti tvoje nepce.

7. Probudi pobjednika u sebi!

Na Weekend festivalu imaš priliku sudjelovati i na nagradnim natječajima. Zaljubljenik si u filmove i pisanje scenarija ti je u malome prstu? Imamo odličnu vijest za tebe jer Apollon, online platforma za gledanje stranih i domaćih filmova, traži svoju zvijezdu! Klikni i saznaj gdje poslati svoj scenarij: https://weekend.hr/regionalni-natjecaj-za-najbolji-originalni-filmski-scenarij/

8. Dream job

Završio/la si faks i mučiš se s pronalaskom posla, želiš napraviti promijene u svojoj poslovnoj karijeri ili si još uvijek u neodlučnosti? Weekend ti je odlična prilika da pronađeš ono što želiš, da istražiš svoje mogućnosti, a možda te baš tamo čeka tvoj posao iz snova.

9. Kupanac u moru

S obzirom da se Weekend održava u mjesecu rujnu, poznatijem po nazivu bablje ljeto, kupanac u moru ti je zagarantiran. Ukoliko nemaš hrabrosti za kupanje, i šetnja plažom je isto super opcija.

10. Produženi Weekend

I za kraj, svi volimo produžene vikende, a ovo ti je odličan izgovor za još jedan! Četiri dana festivala na kojem ćeš dobiti nova znanja i iskustva, upoznati super ekipu i po zadnji put se ove godine okupati u moru –  tko to propušta? Uživaj i bezbrižno minglaj na THE Weekendu!

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana. Ukoliko dolaziš iz zemalja izvan granica EU, sve informacije možeš pronaći ovdje: https://weekend.hr/zelis-na-wmf-a-dolazis-iz-zemalja-izvan-granica-eune-brini-znamo-sve-sto-ti-treba/