Uživaj u Produženom vikendu!

Na panelu „Od garaže do burze: Span – prvi IT izlaz na burzu“ saznaj sve o SPAN-u, hrvatskom IT gigantu i poslovnom uspjehu njegovog predsjednika Nikole Dujmovića s kojim će o novim tehnološkim trendovima razgovarati Aron Paulić, direktor Buga.

Sigurni smo da jedva čekaš panel s legendama hrvatskog sporta. „Sportaši kao brend“ danas su trend, a gosti su osvajači olimpijskih, svjetskih i europskih medalja: Ivica Kostelić, Dubravko Šimenc i Ivan Kljaković-Gašpić. S njima će o važnosti sporta i sportskih natjecanja u brendiranju države razgovarati Bruno Kovačić (HRT).

Najveći izdavači online portala u Hrvatskoj ujedinili su se u Hrvatsku udrugu digitalnih izdavača (HUDI) s ciljem standardizacije digitalnog oglašavanja. U panelu „Nećete vjerovati: Standardizira se internetsko tržište!“ na kojem sudjeluju Zoran Turković, direktor i član uprave 24 sata, Maja Blumenšajn, direktorica novih medija na Novoj TV, Ivan Pleše, operativni direktor Indeks promocije, Vedran Vereš, član Uprave u Telegram Media Grupe, Tonko Weissmann, član Uprave RTL Hrvatska, saznaj jesu li uspjeli riješiti dugogodišnje boljke digitalne medijsko-marketinške industrije. S njima će razgovarati Stipe Grubišić, direktor digitalnih operacija u Hanza Mediji.

Ako misliš da nam kronično nedostaje više dobrog istraživačkog novinarstva, možda te utješe „Junaci našeg doba – istraživački novinari“. Ivan Pandžić, (24sata), Denis Mahmutović (24sata), Danka Derifaj, (Potraga, RTL), Mato Barišić (Provjereno, Nova TV) i Drago Hedl (Telegram Media Grupa) vratit će ti nadu u bolje novinarsko sutra, a s njima će razgovarati Petar Štefanić, novinar i komunikacijski stručnjak.

Voliš festivale? Vjerujemo, zato i dolaziš na WMF. Ali znaš li„Kako festivali mijenjaju destinacije“? Saznat ćeš na panelu s organizatorima najvećih i najpopularnijih regionalnih festivala. O doživljaju kao glavnom motivu putovanja direktor agencije Pepermint Boris Kovaček razgovarat će Ivanom M. Petrovićem, predsjednikom Upravnog odbora Fondacije EXIT, dr. sc. Tomislavom Radošem, potpredsjednikom za industriju i održivi razvoj iz HGK, Jovanom Marjanovićem, producentom s višegodišnjim iskustvom rada na Sarajevo Film Festivalu, i Joeom Bašićem, organizatorom Ultra Europe Music Festivala.

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan PCR ili antigenski test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Ako dolaziš iz zemlje koja nije članica Europske unije, ovdje je sve što moraš znati.