Strateško komuniciranje – ključni faktor u ratu i miru

Na ovogodišnji Weekend stiže nam Oksana Kononova, suosnivačica i izvršna direktorica LOOQME-a, tvrtke za medijsku analitiku i praćenje, koja će u svom predavanju govoriti o strateškom komuniciranju za vrijeme rata. Kononova će tako otkriti više detalja o tome kako se radi medijska analiza za državne i korporativne komunikacije u ratno vrijeme, kako se kreira okvir za mjerenje velikih količina podataka i kako se detektiraju goruća pitanja.

Tijekom njezina predavanja putem video veze pridružit će joj se Volodymyr Dehtyarov, ukrajinski stručnjak za odnose s javnošću i trenutni pripadnik teritorijalnih obrambenih oružanih snaga Ukrajine, koji će publici objasniti koje su to sličnosti planiranja i procjene rizika u PR-u i vojnim operacijama, kako biti lider u svom poslu i vojnoj jedinici te kako se izboriti protiv ratne propagande.

Volodymyr Dehtyarov

Tako će posjetitelji Weekenda dobiti bolji uvid u to kako se način na koji se Ukrajina predstavlja tijekom rata odražava na ostvarenje globalne potpore u solidarnosti i pomoći. Iako ratni diskurs unosi dozu straha, dobar imidž države i jak brend nisu ništa manje važni u ratnim vremenima jer itekako utječu na nastavak trgovine i investicija.

Kvalitetna i pravovremena informacija najbolji su način suočavanja u doba neizvjesnosti, a više o svemu saznajte od ovog fantastičnog dvojca na ovogodišnjem Weekendu.