Zagrijte se za ZAR 2021 uz trening #HangoverRun na 14. Weekendu!

Kome je ikada palo na pamet odraditi trening trčanja na Weekend Media Festivalu? Nama jest! Zato dođi i odradi svoj #HangoverRun trening u organizaciji ekipe iz Zagreb Advent Runa koji će se održati u subotu, 25. rujna, u 9 sati. Start i cilj ovoga trkačkog treninga bit će ispred stare Tvornice duhana, a trasa će obuhvaćati krug oko starog centra Rovinja.

Ako još niste čuli za Zagreb Advent Run, to pod hitno moramo popraviti! Riječ je o najveselijoj kostimiranoj utrci na kojoj svake godine brojni sudionici, maskirani u čarobne božićne likove poput vilenjaka, pahuljica i Rudolfa, trče po blagdanski ukrašenom centru Zagreba.

Svi koji sudjeluju na #HangoverRunu i dokažu da su sportski najhrabriji Weekendaši dobivaju besplatnu kotizaciju za sudjelovanje u utrci Zagreb Advent Run 2021. Ova utrka će se održati 12. prosinca 2021. u 12 sati ispred hotela Westin. O toj utrci uskoro stiže još informacija, a dotad za zagrijavanje otrči svoj #HangOverRun trening na 14. Weekendu! Čekamo vas ispred Stare tvornice u subotu u 9.00! Prepoznat ćete nas po božićnim kapicama!

Trasa: https://www.plotaroute.com/route/1655486