Tko se boji podcasta još

Podcasta danas ima stvarno puno, a za većinu njih možda nikada niste čuli. Od čitanja knjiga, lekcija o povijesti, recenziranja filmova, kanala posvećenih bendovima, izazova uz čašu vina – sve se to može pronaći na raznim, često i besplatnim podcastima.

Vjerojatno si sad u bradu govoriš – ma joj taj podcast, to samo mladi slušaju. Dapače, sigurno misliš i kako prosječan mladi Hrvat baš i nema naviku slušati podcaste te da prije odan drugim tradicionalnim oblicima medija. U redu, ima istine u tome, ali nije sve tako crno-bijelo. Brojne tvrtke u Hrvatskoj pokrenule su svoje poslovne podcaste u kojima razgovaraju sa zaposlenicima te na taj način daju poseban uvid u dio svojeg poslovanja koji se inače ne komunicira toliko javno.

Podcast je zapravo vrlo zanimljiv format, a u to će vas uvjeriti naši panelisti Saša Tenodi, supokretač Surovih strasti i Prodajnog Mindseta, te podcaster i pisac Podcast inkubatora Ratko Martinović, pod vještom moderatorskom palicom voditelja emisije Poduzetnički Mindset Saše Cvetojevića.

Pridruži nam se na 14. Weekend Media Festivalu u petak, 24. rujna, u 12:30 sati!