Revolucija modernog bankarstva

Weekend.16 u Rovinj dovodi i neke od najznačajnijih predstavnika fintech sektora, koji je doživio drastičnu transformaciju u posljednjem desetljeću mijenjajući temeljna pravila bankarstva i način na koji pristupamo financijskim uslugama. Jedan od ključnih protagonista ove revolucije je Maximilian Tayenthal, vizionar koji je stvorio online banku prepoznatu od strane Forbesa kao jednu od najboljih na svijetu i time promijenio bankarstvo kakvo smo poznavali.

Tayenthal, osnivač, potpredsjednik Uprave i operativni direktor fintech tvrtke N26 AG, kao i direktor N26 Bank AG, ima zavidno iskustvo u transformaciji europskog bankarstva. Sa svojim partnerom Valentinom Stalfom 2013. godine osnovao je N26 u Berlinu i izgradio banku koja je postala sinonim za brz, jednostavan i transparentan pristup financijskim uslugama. Ovim potezima je pokrenuo revoluciju u bankarskom sektoru i omogućio milijunima ljudi širom svijeta da lakše upravljaju svojim financijama.

Tayenthal će na Weekendu podijeliti svoje znanje i iskustvo u svijetu fintech inovacija te istaknuti najnovije trendove u sektoru, kao i izazove i prilike modernog bankarstva. Rovinjska publika će dobiti uvid u budućnost financijskog svijeta i saznati kako fintech može pridonijeti stvaranju održivijeg i inkluzivnijeg financijskog ekosustava.