Prognoza za Weekend.16: glazbeni užitak s puno vrhunske zabave

Posebna poslastica svakog izdanja Weekenda ponovno će biti Weekend Fun koji i ovoga puta ne poznaje granice. Red zabave, plesa i odlične atmosfere podgrijavat će probrana ekipa koja će se itekako potruditi da partyje s Weekenda.16 još dugo pamtite.

Sve počinje u četvrtak navečer, kada na stage izlaze legende klupske scene Greg Wilson, Ian Pooley i Antonio Zuza powered by Jutarnji list & Peti Kupe. Pravo Weekend zagrijavanje nastavit će zvijezda brojnih tuluma DJ Stanko Bondža. Da Weekend spaja naizgled nespojivo najbolje će pokazati glazbeni program u petak koji garantira plesanje do ranih jutarnjih sati! Ured za ideje pobrinuo za bombastičnu atmosferu i na Expo Stage dovodi energičnog (t)repera Gršu, prvog domaćeg glazbenika koji je  osvanuo na prvom mjestu Billboardove top liste u Hrvatskoj. Mamma mia, sve šta je ‘tia! Prije njega, atmosferu će zagrijati La Mare Vita – DJ Maestro, dok će Dino Antonić, DVP Band i DJ Robert Mareković biti zaduženi za pravi glazbeni vremeplov djetinjstva na Tulumu velikog Perice.

Weekend.16 će završiti u subotu u velikom stilu uz fantastičan Closing Party koji organizira Mastercard i dovodi uvijek impresivan nizozemsko-novozelandski trio My Baby koji će svojom kombinacijom scenskog nastupa, jedinstvenog zvuka i zarazne energije i ritmova držati publiku na nogama dugo u noć. Ali čak ni nakon što My Baby odsvira kraj, zabava ne prestaje! Weekend je poznat po svojoj ludoj zabavi pa je za samo finale Weekenda.16 spremno obilježavnje 20 godina RNB Confusiona uz DJ Medu i DJ Turka te stihove Zembo Latife & gosta iznenađenja.

Weekend nije samo mjesto za edukaciju i poslovne razgovore, već i mjesto gdje se možete dobro zabaviti i stvarati nezaboravne uspomene. Ne propustite ovu priliku za iskustvo koje će vas držati u ritmu do samoga kraja!