Kako ostati poslovno neovisan?

Prodaja i preuzimanje uspješnih tvrtki u poslovnom je svijetu vruća tema. No, za mnoge je izazovnije ostati neovisan i nastaviti razvijati vlastiti put. Weekend.16donosi odgovore na pitanja je li takav put lakši ili teži te zašto su Ivan Bešlić, operativni direktor i suosnivač tvrtke Sofascore te Nikola Dujmović, osnivač i direktor tvrtke Span, odlučili ostati sami sebi šefovi.

Sofascore i Span pravi su primjeri uspješnih domaćih tvrtki koje svojom ekspanzijom na međunarodno tržište i poslovnim rezultatima privlače pažnju. Tako je Span Microsoft partner i nositelj svih šest Microsoft Solution Partner statusa i 13 naprednih specijalizacija, a širenjem na ukrajinsko tržište dobili su priznanja Microsoft Partner of the Year i za Hrvatsku i za Ukrajinu za 2023. godinu. Sofascore je pak svoje urede proširio na Mostar, Sao Paulo i Buenos Aires, s planovima širenja na azijsko tržište, a uz velike aktivne projekte najavljuju da je ovo samo početak njihove poslovne vizije. 

Predstavnici domaće poduzetničke scene na Weekendu će podijeliti svoje perspektive, izazove i ključne odluke koje su ih dovele do uspjeha i odgovoriti na pitanja kako je moguće ostati neovisan, učiti, graditi i postizati uspjeh u svijetu poslovanja, a sve uz pomoć moderatora Dajmana Rudeža, direktora tvrtke Sunset Sports Media Festival.