Fabio Seidl, glavni kreativac za globalni razvoj u Meti, stiže na Weekend.15

Fabio Seidl

Weekend već 15 godina opravdava sva očekivanja i posjetiteljima nudi uvijek aktualan i relevantan program te predstavlja poznate stručnjake čija je kreativna energija zaslužna za svjetskim priznanjima nagrađene projekte. Ni ova godina nije iznimka, kreativnost je jedan od glavnih lajt motiva jubilarnog Weekenda, a predstavit će je i Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti koji stoji iz najupečatljivijih kreativnih kampanja Instagrama, Facebooka, WhatsAppa, Messengera i Questa.

Osim rada u najpoznatijim svjetskim agencijama kao što su DDB NY, VMLY&R, 360i, Leo Burnett Chicago, Ogilvy i Afrika Sao Paulo, McCann Portugal, Seidlov životopis krase i najprestižnije svjetske nagrade. S osvojenih preko 20 lavova u Canesu,nekoliko nagrada na One Showu, D&AD-u, Art Directors Clubu i naravno, Webbyjima, ali i titulom najboljeg kreativnog direktora u Sjedinjenim Američkim Državama prema El Ojo de Ibero-America,ovaj je nepopravljivi kreativac i zaljubljenik u idejne koncepte koji pomiču granice, višestruko dokazao da je jedan od najmaštovitijih ljudi na svijetu.

Seidlu dolazak u Rovinj neće biti prvi put da je u Hrvatskoj – u našu se zemlju zaljubio prilikom posjeta Dubrovniku, Splitu, Hvaru, Korčulu i Mljetu, a sam ističe kako mu je to bilo jedno od najljepših putovanja u životu. U Rovinj na Weekend.15 dolazi u sklopu Golden Drum festivala – međunarodnog festivala kreativnosti, a metaverse kao „novo poglavlje interneta“ bit će glavna tema njegovog izlaganja. U intervjuu možete pročitati više informacija o njegovoj karijeri, trendovima koji nas očekuju, kao i sudjelovanju na Weekendu.