Zembo Latifa

Glazbenik

Zembo Latifa je zagrebački Trap / RnB / Pop izvođač. Svoju solo karijeru započeo je 2020.  izbacivši debitantski album “VENERA”. Osim publike, “VENERA”  je uz singlove i streaming okupila milijunsko slušanje. Nakon prvog albuma uslijedili su hit singlovi “Loše Stvari”, “Bar Za Dan” i “Proljeće” koji su ušli na top ljestvice radio stanica u Hrvatskoj i regiji. 
2021. godine Zembo uz par suradnika pokreće vlastiti glazbeni projekt “Kaleido Music” u suradnji s dugotrajnom diskografskom kućom Aquarius Records. Trenutno kao pod-label surađuju s mladim glazbenicima kojima žele osigurati siguran umjetnički razvoj.

Na današnjoj sceni u kojoj promatramo užurbano razvijanje urbanih žanrova, Zembina se autorska glazba izdvaja – jer stavlja naglasak na međuljudske odnose i socijalne probleme. Pjesme su pisane na način da ih svaki slušatelj može razumjeti, no ne gube smisao i poruku. Na taj način fokus je na emocionalnoj i kvalitetnoj težini. 
Drugi studijski album  “MARS”  Zembo je ove godine publici najavio nastupivši na raznim festivalima (EXIT, Sea star, LMF) i mnogim nastupima po Hrvatskoj i ostatku regije.

Zembo Latifa_01