ŠTO?
Panel
GDJE?
Dvorana Produženi Vikend
KADA?
Petak /
11:45 -
12:15h

ŠTO PILE RADI NA WEEKENDU?

Željni zdravih izbora, sve više zaokuplja nas pitanje što zapravo jedemo – i to s pravom. Upravo u tom duhu, donosimo vam zanimljiv panel posvećen Međimurskom piletu – brandu koji je osvojio tržište i srca potrošača svojom vrhunskom kvalitetom i odgovornom proizvodnjom. Saznajte kako smo uspješno brandirali Međimursko pile – zašto je postalo glavni izbor u našim kuhinjama, što nam je značilo biti pionir na tržištu s certifikatom “Antibiotic free“ te koji su to trendovi u segmentu hrane koje je važno pratiti, posebno kada je u pitanju omiljena namirnica Hrvata – piletina. Otkrijte što pile radi na Weekendu i pridružite nam se na pernatoj panel diskusiji, a onda i uživajte u slasnoj gastro ponudi na našem food courtu.

KOGA ĆEMO SLUŠATI:
Perutnina Ptuj – PIPO Čakovec
Predsjednik Uprave
Food blogger, profesor geografije, hedonist
novinarka i voditeljica
MODERATOR:
Tv voditelj, komičar