What the f*** is Super Bowl anyway?

Pete Radovich višestruko je nagrađivani kreativni direktor i potpredsjednik produkcije CBS Sports, a ove godine na Weekend Media Festivalu zainteresiranoj publici će reći ponešto više o sportskom medijskom spektaklu Super Bowl.

Na pitanja poput je li Taylor Swift razlog za rekordnih 125 milijuna gledatelja Super Bowla i kako se biraju izvođači za polu vremenski show, Radovich dolazi naoružan odgovorima na predavanju pod imenom „What the f*** is Super Bowl anyway?“.

Pete Radovich osvojio je impresivnih 45 Emmy nagrada u 18 različitih kategorija tijekom svoje karijere, što ga čini istaknutim stručnjakom u sportsko-medijskoj industriji. Njegov profesionalni put obilježen je radom na najvećim sportskim događajima, uključujući četiri Olimpijske igre, sedam Super Bowla, Wimbledon, NBA finale i mnoge druge. Poseban uspjeh postigao je radom na uvodnom showu za Super Bowl LVIII, najgledanijem televizijskom programu u povijesti SAD-a s preko 124 milijuna gledatelja.

Osim toga, Radovich je poznat po svom dokumentarnom filmu “Football Must Go On”, koji je premijerno prikazan u Zadru, prošle godine tijekom sportskog festivala. Zahvaljujući pomoći Darija Srne i snimanju njegove momčadi tijekom rata u Ukrajini, dokumentarac je uspješno objavljen, a Radovich često ističe svoje strahopoštovanje prema Srni. Iako rođen u SAD-u, ima duboke hrvatske korijene, koje rado ističe kao važan dio svog identiteta i profesionalnog uspjeha.

Ne propustite priliku čuti odgovore na ova pitanja i saznati više o najgledanijem programu u povijesti, bez obzira jeste li ljubitelj sporta ili ne, te se pridružite sedamnaestom po redu Weekend Media Festivalu u Rovinju“!