Weekend se ponovno vraća u Rovinj!

Svi oni koji žele saznati novosti iz medijske industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse te prokomentirati nove i dolazeće trendove ove godine ponovno se vesele Weekend Media Festivalu!

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu vraća se u velikom stilu. Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Na tradicionalnom mjestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantirana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će jamčiti sigurnost svim sudionicima i gostima.

S danom najave novog WMF-a započinje i prodaja Early bird ulaznica, po najpovoljnijim cijenama koje su rezervirane samo za razdoblje od 7. do 13. srpnja.