Weekend.16 u Rovinju: Otkrivamo 5 lokacija za najbolje fotografije

Jedinstvena i nezaboravna zabava uz fotografije koje će zapaliti društvene mreže

Weekend Media Festival mjesto je razmjene znanja, okupljanja i druženja, a time i odlična prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena!

Iako sve što se dogodilo na Weekendu, ostaje na Weekendu, predlažemo da neke uspomene s Weekenda ipak zabilježite. Kako bi vaše fotke prikupile najviše lajkova i vatrica u inboxu, donosimo vam najbolja i nezaobilazna mjesta za fotografiranje na Weekendu.16!

  1. Weekend natpis na ulazu u Tvornicu

Prva je naravno, kultna fotka Weekend natpisa s ulaza u prostor stare Tvornice duhana. Njome ćete svojim prijateljima i kolegama jasno dati do znanja da ste na Weekendu i pristanak da vas smiju kontaktirati za kave, ručkove, večere… (čitaj: sastanke). Uostalom, ako nemate fotku s ulaza, jeste li uopće bili na Weekendu?!

2. Iz publike ili još bolje s pozornice

12 je sati, predavanja i paneli su već odavno počela i vrijeme je da svojoj publici pokažete da ih pažljivo slušate. Objavite fotku na kojoj se vide Weekend slova na pozornici i puna dvorana, tagirajte top predavače, i, naravno, podijelite svoje oduševljenje time što ste dio još jednog najboljeg Weekenda u godini. A ako tome dodate još i neku inspirativnu misao s predavanja – velike su šanse da dobijete naš reshare!

3. Mingling

Predavanja u velikim dvoranama su gotova, izlazite gladni i žedni i u potrazi ste za raspršenim kolegama i prijateljima. Idealan je trenutak da fotkate atmosferu koja se odvija ispred glavnog šanka i na fotografiji zabilježite šarenilo barki i pogled na more u rovinjskoj uvali. Prije objave obavezno zumirajte fotku da vidite koga možda želite zaobići, a koga pozdraviti i priključiti se za stolom!

4. Rovinj

Za sve one željne romantike, ružičasti zalazak sunca u Rovinju je zaista pravi doživljaj. Fotografije rovinjskog poluotoka vrijedne su post objava, a ne samo storyja! Između konferencijskog dijela programa i večernjeg, uzmite predah, prošećite, uhvatite dobar kadar, napišite misaoni quote i lajkovi su vaši. Bonus dobivate ako ste i vi u kadru!

5. Večernja atmosfera

Weekend je sinonim za dobru zabavu i odličan večernji program. Fotkajte dok je noć još mlada, objavite story i mirni ste! Svakako neka to bude story, jer se lakše briše od objava, a znamo da je jutro pametnije od večeri! Spremite mobitel i uživajte u najboljem Weekendu u godini!

Fotografije s prijašnjih izdanja pogledajte na službenom Facebooku i Instagramu.