Thomas Erikson autor bestselera „Okruženi idiotima“ Weekend publici govorit će o učinkovitoj poslovnoj sredini

Thomas Erikson švedski je biheviorist i autor bestselera serije „Okruženi“, koja se fokusira na ljudsko ponašanje i komunikaciju. Njegove knjige, uključujući „Okruženi idiotima“, prevedene su na gotovo 60 jezika i prodane u više od 8 milijuna primjeraka.

Eriksonova misija je poboljšati svakodnevni život povećanjem samosvijesti i poboljšanjem komunikacije. Vrlo je tražen javni govornik, a godišnje održi 120 govora o temama kao što su ponašanje, komunikacija, samosvijest, manipulacija, narcizam i vodstvo.

Mentor je vrhunskim rukovoditeljima i poduzetnicima diljem Europe. Erikson živi prema citatu: „Ne možete promijeniti nekog drugog, ali možete promijeniti sebe“.

Nakon 20 godina bezuspješnog pisanja, Erikson je konačno ostvario svoj san da postane objavljeni pisac. Njegova ustrajnost dovela ga je do toga da postane najprevođeniji aktivni autor u Švedskoj. Objavio je 12 knjiga, podijeljenih između beletristike i publicistike, i planira nastaviti pisati.

Erikson je anglofil, strastveni vrtlar, ljubitelj podrezivanja i oblikovanja biljaka i grmova te kolekcionar starih Land Rovera.

Na Weekendu.17 publici će razjasniti nedoumice oko komunikacije te kako učinkovito surađivati u poslovnoj, ali i privatnoj sredini.