Televisa presenta: Weekend S15E01

Dok jedni tvrde da je televizija odavno izašla iz mode, drugi vjeruju da taj medij zbog svog značaja i uloge u životu mnogih, nikada neće pasti u zaborav. Snažna kulminacija društvenih mreža i digitalnog marketinga nije ju spriječila u pomicanju vlastitih granica i kreiranja novih sadržaja. To, među ostalim, dokazuje suvremena popularnost TV-a praćena trendovima koji vješto diktiraju njezin status i titulu u svijetu medija.

Prozor u svijet – fraza je to vrlo dobro znana svima koji televiziju vežu uz svoja prva medijska poznanstva. Jedan takav pogled pružit će i Weekend.15 na kojem će nastupiti legende i lideri televizijskog novinarstva. Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska Branko Čakarmiš i glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb na panelu pod nazivom „Što ima na TV-u?“ pod moderatorskom palicom Petra Štefanića, TV urednika i voditelja, otkrit će s kojim se izazovima televizija suočava, kako milenijalcima i Gen Z približiti taj format i zašto je tradicionalno gledanje TV-a tijekom pandemije ponovo postalo IN, a ne OUT.

Hvalevrijednim, ali nerijetko i uzbudljivim televizijskim angažmanima mogu se pohvaliti i vodeće TV face – Aleksandar Stanković (HRT), Zoran Šprajc (RTL), Olivera Kovačević (RTS) i Božo Sušec (Arena Sport) – kojima je vladanje malim ekranima u malom prstu. Upravo će ih zbog toga moderator Mario Petrović, predsjednik Uprave Millenium promocije, potaknuti da na panelu „TV maratonci“ rasvijetle tajnu uredničke i voditeljske dugovječnosti te sve čari televizijskog okruženja – njihovog drugog doma.