Tanya Golesic, Hrvatica koja je pokorila svijet luksuzne mode

Rijetko tko se može pohvaliti impresivnom karijerom u svijetu luksuzne mode kao Tanya Golesic, dama koja nosi titulu najmoćnije Hrvatice na globalnoj modnoj sceni.

Svojim dugogodišnjim iskustvom na vodećim pozicijama i pristupom orijentiranim na impresivne rezultate, Tanya je vodila timove u brandovima poput Michael Kors, Jimmy Choo, Canada Goose, Marc Jacobs i Ralph Lauren. Svako ovo iskustvo donijelo joj je jedinstvene prilike za napredovanjem uz stalno pomicanje vlastitih granice, te je u konačnici dovelo do funkcije izvršne direktorice brenda Mackage, kojeg nose brojni svjetski celebovi, uključujući i Meghan Markle. Brend odiše kombinacijom luksuza, funkcionalnosti, visokokvalitetnih materijala koji štite od hladnoće i nadasve precizne izvedbe.

A koja li je tajna toga da luksuzni brendovi ostaju otporni na razne globalne krize, otkrit će nam ova renomirana direktorica iz svijeta visoke mode na Weekendu.16. Saznat ćemo kako točno njihova iznimna kvaliteta, ekskluzivnost i trajnost čine da i u najtežim vremenima zadrže svoj ugled te koje su tajne uspješnog vođenja luksuznih brendova s fokusom na balans zadovoljstva, kako potrošača, tako i zaposlenika.