Što te sve očekuje u Vikendici i Radnom vikendu?

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Dvorana Vikendica

Tko bi pobijedio u dvoboju PR-a i marketinga? Ne znamo, ali znamo da je PR pred velikim izazovima. Na panelu„PR je mrtav, živio PR!“ saznaj kako se današnji PR-ovci nose s pritiskom native oglašavanja, o čemu razgovaraju moderator Mario Petrović, CEO Millenium promocije, najveće agencije za integrirano tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, Mario Aunedi Medek iz HUOJ-a, Berislav Jelinić iz Nacionala, Borislav Miljanović iz Represent Systema, Melita Župevc iz Pristopa i Tomislav Krasnec, dopisnik Večernjeg lista.

Što je sve danas „Made in Croatia“? Pridruži se Boži Skoki (Millenium promocija, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu), Draženu Klariću (Večernji list), Predragu Grubiću,  (Adris grupa), Igoru Rudanu (Sveučilište u Edinburghu), Zlatku Daliću (Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije) i Davoru Bruketi (Bruketa&Žinić&Grey) i saznaj koji su to najpoznatiji hrvatski izvozni proizvodi.

Dvorana Radni Vikend

Na panelu „Da ciljam u metu ili pucam iz sačmarice: ‘special interest print’ vs. ‘mainstream print’“ vodeća lica regionalnih informativnih medija objasnit će ti sve o poslovanju mainstream i specijaliziranih medija. Robert Čoban (Color Press Grupa) razgovara s Renatom Ivanušem, direktorom Večernjeg lista, Ivanom Bučom, glavnim izvršnim urednikom 24  sata i Josipom Asikom, glavnim osnivačem i urednikom American Chess Magazina.

Jesi li fan K-popa? Možda i nisi, ali sigurno znaš za BTS. Sigurno si čuo i za hygge – popularni danski lifestyle. Kako su ova dva pojma postali poznatiji od država iz kojih potječu objasnit će ti jedan od najvećih hrvatskih stručnjaka za brendiranje, Božo Skoko (Millenium promocija, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu), na predavanju „Države kao komunikatori – od danskog hyggea do korejskog BTS-a“.

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan PCR ili antigenski test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Ako dolaziš iz zemlje koja nije članica Europske unije, ovdje je sve što moraš znati.