Kimberly Fox

Kimberly Fox, zajedno s Vincentom Maravalom, vodi The Veterans, prestižnu agenciju za međunarodnu prodaju sa sjedištem u Los Angelesu.

Njihov trenutni program uključuje film PLANE s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi, svjetski hit; Jacquez Audiardova – Emilia Perez, sa Zoe Saldanom i Selenom Gomez u glavnim ulogama. Premijerno je prikazan s velikim uspjehom u konkurenciji na ovogodišnjem festivalu u Cannesu.

I’M STILL HERE Waltera Salles-a, koji će premijerno biti prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu.

Kao i vrlo iščekivani sljedeći film Audrey Diwan, EMMANUELLE, koji će premijerno biti prikazan u konkurenciji na festivalu u San Sebastianu ove jeseni. The Veterans je jedinstveno pozicioniran na međunarodnom tržištu zahvaljujući dugogodišnjim i strateškim savezništvima s Maravalovom tvrtkom Goodfellas i MadRiver Pictures Marca Butana, u kojima je Fox također partnerica.

U prošlosti, Fox je nadzirala IMR zajedno s Maravalom, kao i Annapurna International, prodajni ogranak Annapurna Pictures. Tijekom svog rada u Annapurna International, Fox je upravljala prodajom nekoliko filmova nominiranih za Oscara, uključujući VICE s Christianom Baleom, Amy Adams, Steveom Carrellom i Samom Rockwellom, IF BEALE STREET COULD TALK u režiji Barryja Jenkinsa i WHERE’D YOU GO, BERNADETTE s Cate Blanchett u glavnoj ulozi, u režiji Richarda Linklatera. U Annapurni je također upravljala prodajom filmova nominiranih za Oscara kao što su ZERO DARK THIRTY, AMERICAN HUSTLE, HER, FOXCATCHER, te DETROIT Kathryn Bigelow.

Kimberly Fox