Ana Radišić

Ana Radišić je diplomirana pravnica koja je već više od 16 godina dio medijskog svijeta. Ana je TV voditeljica, urednica, kreativna producentica i autorica brojnih projekata. Posljednje četiri godine, najviše se posvetila svojoj poduzetničkoj priči koju gradi kroz podcast.
Ana je dosad u svom podcastu ugostila preko 150 osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog života, a zajednička im je karakteristika da svojim primjerom inspiriraju druge. Prva je u Hrvatskoj i regiji napravila šestosatni podcast uživo u zagrebačkoj Esplanadi, gdje je ugostila gotovo 20 osoba. Nakon toga, svoj podcast preselila je i u inozemstvo te je prva na ovim prostorima ekskluzivno intervjuirala Robina Sharmu, autora svjetskih bestsellera.
Ana je poznata i po ekstenzijama svojih podcasta nazvanih “Putem oblaka s Anom Radišić, pa svake godine, na prvi dan ljeta koji je ujedno i rođendan njezinog podcasta, organizira slavljenički event na kojem se
snima specijalno izdanje podcasta. Kroz organizaciju ovakvih događaja, stalno pomiče granice. Njen rad prepoznat je i na razini EU, te je dva puta u Bruxellesu predstavljala pred svim članicama EU način na koji stvara “Content with Conscience.”
Kao poduzetnica, vodi se probijanjem vlastitih granica, testiranjem novih stvari i postavljanjem novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati.
U slobodno vrijeme, Ana uživa u glazbi, knjigama, boravku u prirodi, a sport je neizostavan dio njezine svakodnevnice

AnaRadišić