ŠTO?
One on One
GDJE?
Dvorana Radni Vikend
KADA?
Subota /
16:15 -
17:15h

Food Tech – što (ne)ćemo jesti 2050.

*dodjela nagrada FOOD TECH START UP NATJECANJA

Malo stvari zaokuplja naš um toliko kao ono što jedemo – i to s pravom. Hrana je ono što nas povezuje u kulture od pamtivijeka. Međutim, vremena se mijenjaju, sada brže nego ikad, pa tako i hrana; toliko da imamo potpuno novu vertikalu slobodno definiranu kao FoodTech. Nemoguće namirnice, biljne alternative, kultivirano meso i riba te druga inovativna rješenja u ovom prostoru je ono što će promijeniti način na koji jedemo, što jedemo i kako pristupamo konceptu hrane. Pridružite nam se u ovom razgovoru uz kamin s Michaelom Seldenom, suosnivačem i izvršnim direktorom jedne od najuzbudljivijih FoodTech kompanija koje dolaze iz Silicijske doline, koji će objasniti znanost, trendove i svoju viziju budućnosti hrane.

KOGA ĆEMO SLUŠATI:
MODERATOR: