Emil Tedeschi & Ivan Stanković

U formatu Šta sam tebi & ko sam sebi – Weekend edition
Nakon preko 40 godina u advertisingu, Stanković je svoju stručnost u stvaranju brendova prenio na ovaj jedinstveni talk show gdje se poznate osobe promatraju kao brend te se u razgovoru pokušava utvrditi usklađenost između percepcije i realnosti.

Sugovornik Stankoviću bit će Emil Tedeschi, osnivač i vlasnik Atlantic Grupe. Čovjek kojem nije potrebna najava, kreirao je veliki broj brendova, ali i sačuvao i spasio mnoge prepoznatljive proizvode bivše Jugoslavije. I ovaj razgovor sa Tedeschijem, najtraženijim govornikom Weekend Media Festivala prema mišljenju sudionika, će se zasnivati na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda.

SUDIONICI

Ivan Stanković
Predsjednik agencije
Communis DDB
(
Srbija
)
Emil Tedeschi
Predsjednik Uprave
Atlantic Grupa
(
Hrvatska
)
cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti

weekend_vas_voli

DRAGI WEEKENDAŠI

Nakon 12 uspješnih izdanja, ovogodišnje 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Jer Weekend nije samo festival – Weekend su ljudi, zabava, sunce, predavanja i druženje, a naša odgovornost prema Weekendašima nam ne dopušta da najveći festival napravimo „polovično“ i uz zdravstvene rizike.

Svima koji su već kupili svoje kotizacije, iznos će biti vraćen u cijelosti, a već sljedeće godine u rujnu čeka nas novo okupljanje na 14. Weekend Media Festivalu!