Prisjeti se Weekenda 12

Dvanaesti Weekend bio je ispunjen mirom, ljubavi i komunikacijama

Dvanaesto izdanje Weekenda okupilo je više od 5 500 vodećih osoba i stručnjaka u komunikacijskoj industriji te poslovnom svijetu.  Festival je još jednom predstavio nove «pokretače», pružio nove poglede na posao, ponudio nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučio o novim trendovima, skupio potrebne informacije iz susjednih država, a pritom smo se i odlično zabavili.

Kako nam je bilo, prisjetite se na sljedećim linkovima. 

cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti

weekend_vas_voli

DRAGI WEEKENDAŠI

Nakon 12 uspješnih izdanja, ovogodišnje 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Jer Weekend nije samo festival – Weekend su ljudi, zabava, sunce, predavanja i druženje, a naša odgovornost prema Weekendašima nam ne dopušta da najveći festival napravimo „polovično“ i uz zdravstvene rizike.

Svima koji su već kupili svoje kotizacije, iznos će biti vraćen u cijelosti, a već sljedeće godine u rujnu čeka nas novo okupljanje na 14. Weekend Media Festivalu!