Press

Sve što trebate znati o WEEKEND MEDIA FESTIVALU:

PR Kontakt

Martina Pintarić
Karlo Pavlić

karlo.pavlic@404.agency

(+385) (0) 98 978 2611

Weekend Media Festival je najveći regionalni festival komunikacija koji svake godine okuplja više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele znati više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija.

Već tradicionalno, centralno mjesto održavanja Weekenda je Rovinj, a slavlje traje tri dana. Tijekom spomenutog razdoblja sve sudionike očekuje niz zanimljivih tema, panela te provokativnih i konstruktivnih rasprava o trendovima u medijskoj industriji. Uz to, Weekend je poznat i kao mjesto najbolje zabave o čijim se partyjima priča još mjesecima kasnije.

Kreativno dokoličarenje rezervirano je i ove godine u Staroj tvornici duhana u Rovinju i to od 24. do 27. rujna. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će tako obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad. Sve to uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite, jer sigurnost nam je ipak na prvom mjestu.

Vidimo se na najboljem Weekendu u godini.

PR kit

cookie_wknd

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti

weekend_vas_voli

DRAGI WEEKENDAŠI

Nakon 12 uspješnih izdanja, ovogodišnje 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Jer Weekend nije samo festival – Weekend su ljudi, zabava, sunce, predavanja i druženje, a naša odgovornost prema Weekendašima nam ne dopušta da najveći festival napravimo „polovično“ i uz zdravstvene rizike.

Svima koji su već kupili svoje kotizacije, iznos će biti vraćen u cijelosti, a već sljedeće godine u rujnu čeka nas novo okupljanje na 14. Weekend Media Festivalu!