Prepoznavanje sreće počinje malim koracima i na Weekend.16

Foto_Primoz Lukezic

Neumorni zagovornik sreće Aljoša Bagola, bivši slovenski kreativni direktor, priznati stručnjak za osobni razvoj i autor knjiga koje se bave temama sreće, uspjeha i postizanja zadovoljstva u životu dolazi na Weekend.16 gdje će posjetitelje inspirirati za ostvarenje svog punog potencijala.

Jedna od ključnih ideja koju Bagola promiče jest ta da je sreća unutarnji proces i da se ne temelji na vanjskim okolnostima. Naglašava važnost samospoznaje, samoprihvaćanja i svjesnosti kako bi se postigla prava sreća te ističe da je svatko od nas odgovoran za svoju vlastitu sreću i da se ona može postići kroz osobni rast, duhovnost i zdrave međuljudske odnose. Osim toga, promiče važnost zahvalnosti i usredotočenosti na pozitivne aspekte života te nas potiče da prepoznamo male radosti i blagoslove koji nas svakodnevno okružuju te da uživamo u sadašnjem trenutku.

Nakon što je inspirirao mnoge ljude diljem svijeta svojim optimističnim pristupom i praktičnim savjetima za postizanje sreće, Bagola će i u Rovinju nastaviti sa širenjem svoje misije i motivirati sve posjetitelje da razviju unutarnju sreću i postignu ispunjenje u svim aspektima svog postojanja.