Posljednji pozdrav Tei Koroliji

Sinoć nas je u 49. godini života napustila Tea Korolija, jedna od najboljih filmskih producentica na ovim prostorima i dugogodišnja prijateljica i sudionica Weekend Media Festivala. Tea je svojim radom i talentom pomicala granice i postavljala kriterije, pamtit ćemo je kao glavnu producenticu izrazito uspješne i po mnogočemu jedinstvene serije Besa, čije su dvije sezone postigle golem uspjeh u Hrvatskoj i u Srbiji, ali i u drugim dijelovima svijeta.
Tea Korolija diplomirala je produkciju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, karijeru je započela producirajući tv reklame u firmi Le Spot, a nastavila kao direktorica produkcijske kuće Adrenalin.
Odrasla je u Beogradu, a živjela u Zagrebu, u kojem je i preminula nakon duge i teške bolesti. Ova žena velikog srca i beskrajnog talenta bila je omiljena među svojim kolegama, suradnicima sa seta, imala je strpljenja i sluha za ljude koji su to prepoznavali i željeli su raditi s njom i za nju, pa je tako radila i regionalnu produkciju serije Pogrešan čovjek, kviza Potjera i drugih televizijskih formata.
U ime cijelog organizacijskog tima Weekend Media Festivala izražavamo sućut obitelji i prijateljima.