Objavljen ebook s najboljim od prošlogodišnjeg Weekenda

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Gubi li PR svoju snagu ili je življi i snažniji nego ikada? Jesu li dani ozbiljnih i striktno formatiranih vijesti iza nas? Izazivaju li društveni mediji usamljenost? Koje prepreke čine pokretanje posla u Hrvatskoj Sizifovim poslom? Odgovore na ova i slična pitanja možete pronaći u ebooku sa sažetkom Weekenda 14 koji je prošle godine po mnogočemu bio poseban te je na jedinstven način opravdao svoj slogan „Živio život.“ Ebook donosi zaključke i nove trendove u raznim područjima, od medija i marketinga, tehnologije, sve do lifestylea, psihologije, brendiranja i sporta.

Ebook je objavljen kako bi sažeo najvažnije poruke i uvide s Weekenda 14, a dostupan je za besplatno preuzimanje na linku.

Weekend Media Festival, najveći i najpoznatiji regionalni festival vraća se i ove godine u Rovinj, gdje će od 22. do 25. rujna u prostorima stare Tvornice duhana okupiti stručnjake iz različitih, ali međusobno povezanih industrija te svim entuzijastima iz svijeta medija i komunikacija predstaviti nove trendove.