Info – Kotizacije

Vaša akreditacija je zakon!

Vaša akreditacija omogućuje Vam ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte za sva tri dana trajanja festivala. Doručak, ručak i piće nisu uključeni u cijenu kotizacije. Sudionici su odgovorni za izradu vlastitih putnih aranžmana uključujući hotelske rezervacije. Prije prijave za akreditaciju pročitajte naša pravila registracije.

Zamjene i otkazivanja

Prijavu možete prenijeti na drugu osobu tako što ćete nam se javiti na info@weekendmediafestival.com pisanom obliku najkasnije do 5. rujna 2022. Vaš zahtjev mora sadržavati vaše ime i mail adresu, kao i podatke osobe koja će sada biti na vašem mjestu. Nakon što primimo ove podatke, pismo potvrde bit će poslano novoj osobi.

Ako želite otkazati sudjelovanje, morate to učiniti pismenim putem na e-mail adresu info@weekendmediafestival.com najkasnije do 5. rujna 2022. Nakon što otkažete, dobit ćete 80% plaćenog iznosa akreditacije, nakon odbitka PDV-a. Otkazivanja koja su izvršene manje od dva tjedna prije početka festivala, kao i sudionici koji nisu nazočili, bit će odgovorni za punu cijenu kotizacije.

* U slučaju otkazivanja festivala, sve uplate bit će u potpunosti vraćene.

Govornici i raspored

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

Politika privatnosti

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljeni izvan Weekend Media Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Media Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Media Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Media Festivala.

© 2021. Sva prava pridržana Weekend Media Festival.