Lungomare Plaza Runway

Otvaranjem novog i kultnog Grand Park Hotela Rovinj s pet zvjezdica, Rovinj je dobio jedinstveno trgovačko središte s ekskluzivnom ponudom mode, umjetnosti, namještaja, niche parfumerije, nakita, modnih dodataka, časopisa i uređaja poznatih međunarodnih te hrvatskih kultnih brendova.

Prvi Lungomare Plaza Runway (20. rujna u 18:00 sati) predstavit će odjeću i obuću VILEBREQUIN, GARDEROBA CONCEPT STORE, FIVE STAR FASHION, NICOLAS CONCEPT STORE, MORE CONCEPT STORE i BELLE EPOQUE BOUTIQUE. Luksuzni nakit predstavit će najpoznatiji hrvatski dizajner nakita, NENAD SOVILJ i DOBNER, koji ujedno nudi i najprestižnije marke ručnih satova.

EYECONOMY CLUB, trgovina usredotočena na maloprodaju i promociju najboljih nezavisnih brandova i modnih dodataka, predstavit će nove trendove u svijetu naočala. Šminku i frizure će raditi Studio Gea, poznati kozmetički studio, koji već niz godina prati globalne trendove te je prisutan u brojnim modnim editorijalima, modnim revijama i natjecanjima ljepote.

Uz modne trgovine, Lungomare Plaza nudi i HAVANA CIGAR SHOP koji sadrži vrhunske cigare, razne dodatke za pušenje i asortiman ekskluzivnih alkoholnih pića, kao i konceptne trgovine DEA ORH i PARK CONCEPT STORE, koji nude ekskluzivnu ponudu lifestyle i kućnih potrepština, umjetnosti, namještaja, niche parfumerije, časopisa i uređaja.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR