Izložba „Jedna hrvatska priča“, 19. 9. – 20. 10. 2019. Adris i Bruketa&Žinić&Grey već desetljeće i pol stvaraju globalno nagrađivane komunikacijske projekte

Otvorenje izložbe: 19. rujna 2019. u 20:00 sati, Galerija Adris

Tijekom suradnje, koja je započela još početkom ovoga stoljeća, Bruketa&Žinić&Grey i Brigada za Adris grupu dizajniraju čitav niz inovativnih projekta koji nadilaze konvencije.
Već dobro poznati eksperimenti s godišnjim izvješćima temelje se na pristupu u kojem se poruke tvrtke domišljato komuniciraju putem sinergije uredničke i dizajnerske koncepcije. To uključuje čitav niz začudnih postupaka, poput fizičke interakcije između čitatelja i publikacije ili uporaba neobičnih tiskarskih tehnika.
U kompleksnim projektima poput postavljanja izložbi ili vizualnih identiteta hotela još više dolazi do izražaja konceptualni pristup kreativnosti (ili, možemo reći, dizajnu) u kojem su formalna rješenja dio šire komunikacijske strategije s jasnom porukom.
Izložba će kroz dvije glavne tematske cjeline – 2D i 3D – prikazati kako su Bruketa&Žinić&Grey i Brigada pridonijeli razvoju korporativne kulture Adris grupe, ali i ostavili bitan trag na dizajn ne samo u hrvatskom nego i u globalnom kontekstu.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR