BalCannes: predstavljanje najboljih projekata regije

BalCannes još jednom ujedinjuje regiju najdomišljatijim kampanjama i najkvalitetnijim projektima! I ove su se godine uvaženi stručnjaci – predstavnici klijenata, agencija i medija – okupili kako bi odabrali 25 najboljih međunarodnih projekata.
BalCanneski su lavovi teški; njih kao posebno priznanje kući nose samo najjači, a dodijelit će se u čak sedam kategorija. Agencija koja se svojim lavovskim vrlinama najviše istakne među odabranima ponijet će titulu najbolje agencije BalCannesa, a bit će nagrađena i prijavom na prestižno izdanje natjecanja Cannes Lions 2020. godine, gdje će svojom kvalitetom predstaviti uspjehe regije. Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu odabrani će imati čast još jednom pokazati klijentima zašto su baš njihovi projekti najbolji te iz prve ruke saznati kako na njihove projekte zasebno gleda svaki od tri sastava žirija – klijenti, agencije i mediji.
U organizaciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA) i Weekend Media Festivala, BalCannesse ove godine održava osmi put.

MODERATOR

Ida Prester

Ida Prester

voditeljica/glazbenica (Hrvatska/Srbija)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
HR
EN HR