Press akreditacije za Weekend Media Festival dostupne još samo do petka

Fotografija: Weekend Media Festival

Press akreditacije za 14. Weekend Media Festival zatvaraju se u petak, 17. rujna. Nakon tog datuma neće biti moguće akreditirati se za najočekivaniji događaj u godini, mjesto susreta vodećih medijskih, marketinških i komunikacijskih stručnjaka.


Stoga požurite i osigurajte svoju press akreditaciju za WMF, koji se ove godine održava pod sloganom #živioživot. I ove godine Festival nudi iznimno bogat program, u kojem sudjeluju neki od najvećih svjetskih i regionalnih umova današnjice. Među ekspertima koji će govoriti na Weekend Media Festivalu svakako se ističe njemački psihijatar Manfred Spitzer, vodeći stručnjak za utjecaj digitalne tehnologije na mentalno zdravlje, a u panelima, predavanjima i susretima 1 na 1 sudjelovat će i vodeći američki televizijski sportski producent Pete Radovich, zvijezda hrvatskog glumišta Goran Bogdan i mnogi drugi.


Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljenje osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.