Air Serbia pripremila promo-kod za posjetitelje Weekenda

Air Serbia za posjetitelje jubilarnog Weekend Media Festivala u Rovinju pripremila je jedinstveni promotivni kod. Za putovanja od 15. do 25. rujna na relaciji Beograd-Pula-Beograd, posjetitelji će upisivanjem koda WMFR2022 ostvariti popust i tako još jednostavnije stići na najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju. 

Air Serbia prepoznala je potencijal Weekend Media Festivala kao središnjeg eventa koji već 15 godina okuplja najveće domaće, regionalne i svjetske stručnjake iz medija, komunikacije i poslovnog svijeta te je posjetiteljima ove godine osigurala još jednostavniji put u Rovinj. Uz upisivanje promotivnog koda WMFR2022, posjetitelji će moći ostvariti popust za sve letove na relaciji Beograd-Pula-Rovinj od 15. do 25. rujna 2022.

Pored toga, za sve one koji na Weekend.15 stižu iz neke od zemalja regije, Air Serbia osigurala je i dva posebna dodatna leta između Beograda i Pule koji polaze u četvrtak 22. rujna, odnosno u nedjelju 25. rujna. Karte s popustom već je moguće kupiti na www.airserbia.com.

„Kao vodeća avio-kompanija u regionu, već godinama putnicima nudimo aktualne destinacije diljem svijeta. S obzirom na to da redovito osluškujemo potrebe i želje naših zaljubljenika u zračna putovanja te da ove godine letimo do čak pet destinacija na hrvatskom primorju, ponuditi promo-kod i dodatne letove za Istru u vrijeme Weekend Media Festivala – bio je sasvim logičan korak. Ne sumnjamo kako će velik broj ljubitelja ovog najvećeg regionalnog festivala, na jubilarno izdanje krenuti upravo avionom, a uz našu će ponudu to biti jednostavnije nego ikada – posebno za putnike iz Srbije“, naglasio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbie.

Zahvaljujući ovakvoj ponudi letova, posjetiteljima iz čitave regije Rovinj će u dane održavanja najluđeg Weekenda u godini biti nadohvat ruke, a bogat program će kao i svake godine do sada obilježiti vruće rasprave, produktivna predavanja, poučni sadržaji te brojne prilike za networking. Za nezaboravni večernji provod po kojem je Weekend već nadaleko poznat, pobrinut će se trenutno najveća regionalna zvijezda Konstrakta.

Pod okriljem jubilarnog Weekend Media Festivala održat će se i Golden Drum, jedan od najboljih međunarodnih festivala kreativnosti koji u Rovinj dovodi sjajne govornike te nagrađuje najbolje agencije, pojedince i kampanje kreativne industrije, ali i proglašenje pobjednika Food Tech start-up natjecanja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta.

Sve informacije o Weekendu moguće je saznati i putem službenih Instagram i Facebook kanala.